Reclamebureau Visionmakers Enschede

WEB - MOTION - PRINT

vme-strategie

WIE ZIJN WE

RECLAMEBUREAU VOOR VISUELE COMMUNICATIE EN VORMGEVING

Een Old Bastards gedreven bureau, dat praktisch ingesteld is. Wij kleuren niet binnen de plaatjes, maar creëren het. Daarnaast helpen wij jou het gezicht in de digitale wereld niet te verliezen. Wij maken al meer dan 20 jaar het onzichtbare zichtbaar door een visioen om te zetten tot een concreet beeld, dus Visionmakers!

WAT MAAKT ONS BIJZONDER

Met onze ervaring kunnen wij ons snel verplaatsen in jouw business. Wij bekijken het dan ook door een andere bril, zonder daar vooraf een beeld bij te hebben. Wij spreken en schrijven duidelijke taal, zowel in het Nederlands als het Duits. De rechte lijn is bij ons de kortste, door direct contact met ons te hebben, dus laagdrempelig!

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Communicatie is geen kostenfactor, maar een succesfactor
. Communicatie leeft van een duidelijke visuele taal.

WAT WILLEN WIJ VOOR JOU BEREIKEN?

Wij gaan voor jouw succes!

Wij gaan voor jouw succes! Door voor jou uitingen te creëren, waarmee je jezelf kunt identificeren. Wat jouw doelgroep makkelijk herkent, met de juiste beleving en een blijvende indruk, dus Creating Visual Eyedentity!

Onze typische producten voor een succesvolle oplossing
visionmakers-creativ

Mario Hannink

Commerciële bastard 

Mario Hannink

“Mijn roots liggen in de uitgeverijwereld, waar ik jarenlange ervaring in de visuele communicatie heb opgedaan. Het begon ooit met gewone advertenties, waarin de boodschap in beeld en tekst kort en bondig diende te worden verpakt. In een later stadium kwamen daar de custome magazines bij. Als managing partner behoort de visuele communicatie tot één van mijn kerntaken. Daarbij ben ik commerciële bastard van het stel.

Stuur ons een berichtje