Reclamebureau Visionmakers Enschede

WEB - MOTION - PRINT

VME_laptop_colorflash

RECLAMEBUREAU VOOR VISUELE COMMUNICATIE EN VORMGEVING

Ontmoet Visionmakers, het gedreven en creatieve reclame- en communicatiebureau in Enschede. Vanuit het hart van Enschede opereren wij al jaren met een klein maar gedreven team van professionals met meer dan 20 jaar ervaring. Hoewel onze omvang misschien klein is, zijn onze ideeën groots en ons bereik uitgebreid met klanten over de hele wereld.

Wat maakt ons bijzonder

Visionmakers, is een reclamebureau dat sterk verbonden is met klanten en hun markt. Ons doel is eenvoudig: uw visie tot leven brengen. We doen dit door als verlengstuk van uw marketing- en communicatieafdeling te functioneren, en we richten ons op het (zowel offline als online) visualiseren van communicatiemiddelen. Onze unieke, creatieve concepten, verpakt in aantrekkelijke ontwerpen, versterken uw merkidentiteit.

Onze kenmerken en diensten omvatten creatieve ideeën die de aandacht trekken, inlevingsvermogen in jouw product en markt, kennis van de Nederlandse en Duitse markt, snelle communicatie, proactief initiatief en ervaring in diverse branches en media.

Jarenlange samenwerking met partners

Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt met partners om talloze succesvolle projecten te realiseren. Of het nu gaat om het opzetten van een innovatieve reclamecampagne, het ontwikkelen van een merkidentiteit, of het vormgeven van een geïntegreerde communicatiestrategie, wij zorgen ervoor dat uw boodschap helder, consistent en effectief is.

Bij Visionmakers zijn we trots op het werk dat we doen, en we streven ernaar om elke klant de persoonlijke aandacht en toewijding te geven die ze verdienen. Uw visie is onze missie, en we zijn klaar om er samen iets geweldigs van te maken.

Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Enschede om kennis te maken. De koffie staat altijd klaar.

Visionmakers Netwerk

Mario Hannink

Commerciële bastard 

Mario Hannink

“Mijn roots liggen in de uitgeverijwereld, waar ik jarenlange ervaring in de visuele communicatie heb opgedaan. Het begon ooit met gewone advertenties, waarin de boodschap in beeld en tekst kort en bondig diende te worden verpakt. In een later stadium kwamen daar de custome magazines bij. Als managing partner behoort de visuele communicatie tot één van mijn kerntaken. Daarbij ben ik commerciële bastard van het stel.”

Shopping Basket

Neem contact op

Profiteer van ons vrijblijvend 30 min gesprek

In een gesprek van 30 minuten bepalen we samen uw mogelijkheden.