Succesvol online ondernemen met website en webshop oplossingen van Visionmakers

VisionMakers levert website en webshop oplossingen en aanverwante online diensten met oog voor het behalen van uw doelstellingen.

E-commerce – Magento Webshops

Wilt u producten verkopen via internet, dan praten we over e-commerce. Het meest bekende onderdeel is de webwinkel. Voor het opzetten van een webshop maken we gebruik van speciale software pakketten zoals Magento en WooCommerce.

Websites & WordPress

Voor het bouwen van websites maken we gebruik van WordPress, dit is wereldwijd één van de meest gebruikte en toonaangevende software met een goed werkend CMS (content management systeem). WordPress biedt tal van mogelijkheden om in ieder prijssegment snel en betaalbaar een professionele website te ontwikkelen.

website en webshop oplossingen

Bijna de helft van de Nederlandse smartphone gebruikers op zoektocht naar producten of diensten

Leeftijd 18-25 71%
Leeftijd 26 – 34 70%
Leeftijd 35 – 49 52%
Leeftijd 35-49 10%

Belangrijke aspecten voor online succes

Voor zowel de ontwikkeling van websites en webshops zijn de volgende aspecten van groot belang om online succes te waarborgen.

Responsiveness. Een responsive website past zich aan, aan het apparaat waarmee het wordt benaderd. Zo ziet de website er op een laptop anders uit dan op de smartphone of tablet. Het responsive zijn van een website is een absolute must! Zeker omdat volgens Google 50% van alle zoekopdrachten via mobiele apparaten komt, is het belangrijk dat uw website als gebruiksvriendelijk wordt ervaren. Bovendien scoren responsive websites hoger in de Google ranking.

Veiligheid en Privacy. Het opbouwen van een beveiligde verbinding is tegenwoordig standaard voor elke website. De aspecten beveiliging en privacy van webshops gaat nog veel verder. Bij het aanmaken van accounts, wachtwoorden en tijdens het bestelproces worden veel persoonsgegevens verzameld. Hierbij horen passende organisatorische en technische beveiligingsmaatregelen.

M-commerce groeit! Nu al 60 procent van wereldwijde aankopen wordt gedaan via mobiel.

Gratis onderzoek van uw website of webshop

Wil u weten of uw website of webshop veilig en up-to-date is? Of wilt u gewoon weten wat er beter kan?

VRAAG HIER UW ONDERZOEK AAN

Vul uw naam, uw e-mail en het internetadres van uw website in en wij sturen u onze bevindingen toe.

Search Engine Optimization

SEO

SEO, oftewel Search Engine Optimization staat beter bekend als zoekmachine optimalisatie. Via specifieke zoekwoorden analyse, tekstgebruik en speciale technieken kunnen wij ervoor zorgen dat uw website door zoekmachines als Google beter wordt beoordeeld en daardoor een hogere ranking bereikt.

Wilt u meer weten over Search Engine Optimization?

Neem nu contact met ons op
Social media – Facebook

Social media – Facebook

Social media kanalen als Facebook, Twitter of LinkedIn kunt u gebruiken om interesse te wekken voor uw dienstverlening en meer bezoekers naar uw webshop trekken. Via de eigen social media pagina’s kunnen we berichten en advertenties posten waarmee u langzaam bouwt aan een vast netwerk van volgers.

Wilt u meer weten over Social Media Marketing?

Neem nu contact met ons op
email marketing

E-mail nieuwsbrief

Bestaande relaties en mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven kunt u periodiek benaderen via een digitale nieuwsbrief. VisionMakers helpt u verder om op eenvoudige wijze uw organisatie vaker onder de aandacht te brengen.

Wilt u meer weten over E-mail Marketing?

Neem nu contact met ons op