Visionmakers Enschede

Je visie tot leven brengen

jong-en-creatief

BUREAU VOOR MARKETING, VISUELE COMMUNICATIE EN VORMGEVING

Maak kennis met VME

Welkom bij VME, de bron van creativiteit en passie voor marketing en AI content services in Enschede. Wij zijn een klein, maar krachtig team van professionals met meer dan 25 jaar ervaring. Vanuit het bruisende hart van Enschede bedienen wij klanten in binnen- en buitenland met innovatieve marketing- en AI content services.

Wat ons onderscheidt

Bij VME geloven we in de kracht van nauwe samenwerking met onze klanten. Ons doel is simpel: ‘je visie tot leven brengen’. Wij fungeren als verlengstuk van je marketing- en communicatieteam, zowel in online als offline marketing. Wij hebben daarvoor zowel Nederlandse als Duitse specialisten in ons team.

Waarom voor ons kiezen?​

Bewezen ervaring: Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij een bewezen staat van dienst in het leveren van succesvolle projecten voor klanten in binnen- en buitenland.

Creatieve oplossingen: Ons creatieve team staat klaar om unieke en aantrekkelijke concepten te ontwikkelen die je merk onderscheiden van de rest.

Resultaatgericht: Wij streven naar meetbare resultaten en werken nauw met je samen om je doelen te bereiken en te overtreffen.

Jarenlange samenwerking met partners

Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt met partners om talloze succesvolle projecten te realiseren. Of het nu gaat om het opzetten van een innovatieve reclamecampagne, het ontwikkelen van een merkidentiteit, of het vormgeven van een geïntegreerde communicatiestrategie, wij zorgen ervoor dat uw boodschap helder, consistent en effectief is.

Bij Visionmakers zijn we trots op het werk dat we doen, en we streven ernaar om elke klant de persoonlijke aandacht en toewijding te geven die ze verdienen. Uw visie is onze missie, en we zijn klaar om er samen iets geweldigs van te maken.

Kom gerust eens langs bij ons kantoor in Enschede om kennis te maken. De koffie staat altijd klaar.

jong-en-creatief-2

Mario Hannink

Commerciële PARTNER 

“Mijn roots liggen in de uitgeverijwereld, waar ik jarenlange ervaring in de visuele communicatie heb opgedaan. Het begon ooit met gewone advertenties, waarin de boodschap in beeld en tekst kort en bondig diende te worden verpakt. In een later stadium kwamen daar de custome magazines bij. Als managing partner behoort de visuele communicatie tot één van mijn kerntaken. Daarbij ben ik commerciële bastard van het stel.”

Shopping Basket

Contact

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.