Website laten maken

Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige landingspagina of een uitgebreide website, bij ons ben je aan het juiste adres. Ons team van creatievelingen en technische experts werkt naadloos samen om jouw digitale visie te realiseren. We luisteren naar je verhaal, duiken in je merkidentiteit en vertalen dit naar een online ervaring die niet alleen bezoekers trekt, maar ze ook omzet in trouwe klanten.

Website
ontwikkelen

Bij Visionmakers Enschede begrijpen we dat een website méér is dan alleen een online visitekaartje. Het is het digitale gezicht van jouw merk, een plek waar klanten met jou in aanraking komen en waar je bedrijfsidentiteit tot leven komt. Daarom leveren we niet zomaar websites; wij creëren digitale ervaringen. Wat mag je van ons verwachten?

Werkwijze

Als we voor je aan de slag gaan, krijg je een op elkaar ingespeeld team van designers, ontwikkelaars en marketeers dat samen met jou gaat bouwen.

Tijdens het maken van de website sturen we je een link waarmee je in real-time de voortgang kunt volgen. Als je wijzigingen in het ontwerp wilt, kun je die tijdig doorgeven.
 
We gebruiken ook een project-managementsysteem. Dit is een krachtige applicatie met veel functies om werk efficiënt te organiseren, beheren en volgen. Elke deelnemer kan met eigen inloggegevens actief meedoen aan het proces.

Inventarisatie en planning

Naar aanleiding van een eerste inventarisatiegesprek zetten we een voorstel op. Indien akkoord begint bij ons de planning en het uitzetten van de werkzaamheden.

Ontwerp

Wanneer we strategisch volledig op één lijn zijn, is het tijd voor het ontwerp. Een ontwerp dat naadloos aansluit bij de merkuitstraling en bedrijfscultuur.

Bouwen

In deze fase staat techniek centraal. Hier wordt het ontwerp van de nieuwe website omgezet in een functioneel systeem.

Oplevering

De nieuwe website gaat live en wordt geoptimaliseerd voor Google. We bieden gedetailleerde verkeersanalyses en ondersteuning voor de nieuwe functionaliteiten.

Onderhoud en ondersteuning

Samen werken we continu aan je website. Inzicht in online doelstellingen en regelmatige optimalisaties zijn essentieel.

Investerings-overzicht

Je ontvangt van ons een transparant factuuroverzicht. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte verborgen kosten.

Onze werken

Gerelateerde cases

Emma praat je graag bij!

Heb jij advies nodig? Kom je graag een keer op de koffie? Of heb je gewoon een simpele vraag?

Maak gelijk een afspraak! Of doe eerst een belletje

053 434 55 64

Onze Websitebouwservice met WordPress

Onze speciale kenmerken omvatten niet alleen het gebruik van WordPress, maar ook onze expertise in het ontwerpen en ontwikkelen van websites die naadloos aansluiten bij uw merkidentiteit en doelstellingen. We luisteren naar uw wensen en eisen om een op maat gemaakte website te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook efficiënt werkt en een optimale gebruikerservaring biedt. Maar waarom gebruiken we WordPress? Hier zijn de belangrijkste punten:

Voordelen van WordPress:

Gebruiksvriendelijkheid: Zelfs zonder technische kennis kun je met WordPress eenvoudig content aanpassen, pagina’s toevoegen en media integreren.

Flexibiliteit: Met duizenden toepassingenkun je je website naar wens aanpassen, of het nu gaat om een eenvoudige blog of een uitgebreide webpagina.

Zoekmachinevriendelijk: Een goed gemaakte WordPress-websites is geoptimaliseerd voor zoekmachines, wat helpt om een betere positie in zoekresultaten te bereiken.

Veiligheid: Regelmatige updates en een actieve gemeenschap zorgen ervoor dat beveiligingsrisico’s tot een minimum worden beperkt.

Mobiele responsiviteit: Veel WordPress-thema’s zijn ontworpen om er op zowel desktops als mobiele apparaten goed uit te zien.

Speciale kenmerken van een WordPress-website:

Naadloze integratie: Combineer je site moeiteloos met social media platforms, e-mailmarketingdiensten en meer.

Multimedia-ondersteuning: Integreer gemakkelijk video’s, afbeeldingen en andere media om je content tot leven te brengen.

Meertaligheid: Met de juiste plug-ins kan je site in meerdere talen worden weergegeven, waardoor je een breder publiek kunt bereiken.

Gemeenschapssteun: Dankzij de enorme WordPress-gemeenschap zijn er talloze tutorials, forums en resources beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden.

Kortom, met onze websitebouwservice op basis van WordPress, kunt u vertrouwen op een moderne, functionele en aantrekkelijke online aanwezigheid die uw bedrijf helpt te groeien en te bloeien in het digitale landschap. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw visie kunnen omzetten in een meeslepende WordPress-website.

blogs

Visuele communicatie

Nieuwe WCAG-richtlijnen

Nieuwe WCAG-richtlijnen: Wat bedrijven moeten weten Je leest hier Wat zijn de WCAG-richtlijnen? Belangrijkste updates Voor welke websites gelden de WCAG-richtlijnen? Conclusie In de steeds digitaler wordende wereld is het

Lees verder »
Shopping Basket

Contact

Vul s.v.p. onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.